hyvä tietää

Tältä sivulta löydät tietoa kattavasti aina pysäköinnistä loppukumarruksiin. Jos kaipaat apua paikanpäällä, voit kääntyä ystävällisen henkilökuntamme puoleen.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin numerossa 0400 699 057 jos et löydä etsimääsi!

Pysäköinti

Parkkipaikka sijaistee Sauvon kunnanviraston edessä olevalla nurmikentällä osoitteessa 
Vahtistentie 5, 21570 Sauvo. Selkun iloiset pysäköintijärjestäjät ohjaavat sinut teatterin parkkiin. Parkkipaikalta on suora ohjeistus teatterin lippuluukulle.

Maksuvälineet

Teatterissamme maksuvälineinä käyvät käteinenyleisimmät luotto- ja pankkikortit sekä Smartum ja Edenred -kulttuuriedut

Ryhmävaraukset

Alle 20 hengen ryhmät voivat hankkia liput verkkokauppamme kautta. Pyydämme yli 20 hengen ryhmiä olemaan yhteydessä puhelimitse numerossa 0400 699 057.

Lippuluukku

Teatterin lippuluukku aukeaa tunti ennen esityksen alkua. Luukulta voit lunastaa varaamasi liput tai ostaa liput päivän esitykseen. Huomioithan, että jos esitys on loppuunvarattu, otamme sinut jonoon, kunnes kaikki lipun varanneet ovat saapuneet. Yritämme kuitenkin aina saada kaikki mahtumaan rajoitukset huomioiden. Parhaiten varmistat paikkasi varaamalla liput etukäteen joko netistä tai puhelimella numerossa 0400 699 057.

Katsomo

Sauvon Kesäteatterissa selkänojallinen 180-paikkainen, numeroimaton katsomo. Katsomoon on kulku molemmista reunoista. Esteetön kulku on katsomon oikeassa reunassa. Henkilökuntamme ohjaavat teidät katsomoon 10 minuuttia ennen näytöksen alkua.

Katsomo ei ole katettu, joten varaathan sään mukaisen varustuksen. Sateenvarjon käyttö katsomossa on kiellettyä.

Äänentoisto ja erikoistehosteet

Näyttelijöiden äänet on vahvistettu teatterimikrofoneilla. Käytämme esityksissämme äänentoistoa.

Sisäteatterin esityksissä käytetään myös teatterisavua ja valo- ja äänitehosteita.

Esityksissämme käytettävä teatterisavu on täysin vaaratonta.

Kahvi ja kahvilippu

Kahvilipun avulla jonottaminen sujuu vikkelästi!

Ostamalla kahvilipun (5,00 €) lippuluukulta ennen esityksen alkua, saat valita vapaasti mieleisesi juotavan (kahvi/tee/mehu) ja päivän leivonnaisen (makea/suolainen). Lipun voi käyttää esityksen väliajalla. Kahviossamme on saatavilla juotavaa, leivonnaisia, makeisia ja muuta naposteltavaa jokaiseen makuun — kahvilipulla tai ilman!

Kaikki leivonnaisemme ovat laktoosittomia. Kahviostamme saa myös gluteenittomia väliaikatarjoiluja. Muistathan mainita asiasta lippua ostaessasi.

WC-tilat

Vahtistenmäeltä löytyy WC-tilat Vahtisten vanhan koulurakennuksen alakerrassa. 

Esteettömiä WC-tiloja mäellä ei valitettavasti ole.

Ennen esitystä

Muistathan sulkea matkapuhelimesi esityksen ajaksi. Esityksen kaikenlainen taltiointi on kiellettyä. (näyttelijöistä ja lavasteista voi ottaa kuvia näytöksen jälkeen) 

Esteettömyys

Katsomoon on esteetön pääsy. Pyörätuolipaikat sijaitsevat katsomon edessä. Koska pyörätuolipaikkoja on rajallisesti, tulee liput varata suoraan puhelimitse lipunmyynnistä numerosta 0400 699 057. Näin saat parhaan mahdollisen palvelun.

Lipunmyyntimme ohjeistaa mäelle saapumisessa tarpeen mukaan.

Esteettömiä WC-tiloja mäellä ei valitettavasti ole.

Lahja Näyttelijälle

Jos haluat tuoda näyttelijälle tai muulle työryhmän jäsenelle kiitoksen, voi lahjan jättää lipunmyyntiin tai kahvioon nimikortilla varustettuna, josta henkilökuntamme toimittaa sen näyttelijälle esityksen kumarruksiin.

Palaute

Mielipiteesi ja kokemuksesi on meille tärkeää. Palautteen lähettäminen onnistuu helpoiten sähköpostitse osoitteeseen selkury(at)gmail.com. Toivottavasti viihdyit seurassamme!

Ongelmatilanteen sattuessa

Unohtuiko jotain katsomoon tai onko avaimesi tippunut mäelle esityksen aikana. Henkilökuntamme palvelee ja neuvoo sinua esityksen jälkeen paikanpäällä tai numerossa 0400 699 057. Löytötavarat ovat noudettavissa sovittuna aikana Vahtistenmäeltä.

Jos kaipaat lisätietoa tai edellä mainitut kohdat eivät vastanneet kysymyksiisi, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse numerossa 0400 699 057 tai sähköpostitse osoitteessa selkury(at)gmail.com.

Nyt kun käytännön asiat ovat kunnossa, voit siirtyä hankkimaan lippusi tapahtumakalenteristamme.