Sauvon Elävän Kulttuurin Seura

ETUSIVU  >  TEATTERI  > HYVÄ TIETÄÄ

Hyvä tietää

HEI JA TERVETULOA!

Mukavaa, että olet tulossa katsomaan esitystämme!

Tältä sivulta löydät tietoa kattavasti aina pysäköinnistä loppukumarruksiin. Jos kaipaat apua paikanpäällä, voit kääntyä ystävällisen henkilökuntamme puoleen.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin numerossa 0400 699 057 jos et löydä etsimääsi!

PYSÄKÖINTI

Parkkipaikka sijaistee Sauvon kunnanviraston edessä olevalla nurmikentällä osoitteessa Vahtistentie 5, 21570 Sauvo. Selkun iloiset pysäköintijärjestäjät ohjaavat sinut teatterin parkkiin. Parkkipaikalta on suora ohjeistus teatterin lippuluukulle.

MAKSUVÄLINEET

Teatterissamme maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät luotto- ja pankkikortit sekä Smartum-kulttuurisetelit

RYHMÄVARAUKSET

Alle 20 hengen ryhmät voivat varata lippunsa nettivarausjärjestelmästämme tai puhelimitse numerosta 0400 699 057. Pyydämme yli 20 hengen ryhmiä olemaan yhteydessä puhelimitse.

LIPPULUUKKU

Teatterin lippuluukku aukeaa tunti ennen esityksen alkua. Luukulta voit lunastaa varaamasi liput tai ostaa liput päivän esitykseen. Huomioithan, että jos esitys on loppuunvarattu, otamme sinut jonoon, kunnes kaikki lipun varanneet ovat saapuneet. Yritämme kuitenkin aina saada kaikki mahtumaan rajoitukset huomioiden. Parhaiten varmistat paikkasi varaamalla liput etukäteen joko netistä tai puhelimella numerossa 0400 699 057.

KATSOMO

Kesäteatterilla on selkänojallinen 200-paikkainen, numeroimaton katsomo. Katsomoon pääsee lipun ostamisen jälkeen. Henkilökuntamme ohjaavat teidät katsomoon.

Teatteriin kannattaa varata mukaan kelin mukainen vaatetus, sillä sateen sattuessa sekä näyttelijät, että katsojat saavat nauttia raikkaasta Suomen kesästä. (katsomo ei ole katettu)

SELKU-salissa on selkänojallinen 60-paikkainen, numeroimaton katsomo. Katsomoon pääsee lipun ostamisen jälkeen. Henkilökuntamme ohjaavat teidät katsomoon.

ÄÄNENTOISTO JA ERIKOISTEHOSTEET

Näyttelijöiden äänet on vahvistettu teatterimikrofoneilla. Käytämme esityksissämme äänentoistoa.

Esityksessä käytetään myös teatterisavua ja voimakkaita valo- ja äänitehosteita.

Esityksissämme käytettävä teatterisavu on täysin vaaratonta.

KAHVIO JA KAHVILIPPU

Kahvilipun avulla jonottaminen sujuu vikkelästi! Ostamalla kahvilipun (5,00 €) lippuluukulta ennen esityksen alkua, saat valita vapaasti mieleisesi juotavan (kahvi/tee/mehu) ja päivän leivonnaisen (makea/suolainen). Lipun voi käyttää esityksen väliajalla. Kahviossamme on saatavilla juotavaa, leivonnaisia, makeisia ja muuta naposteltavaa jokaiseen makuun — kahvilipulla tai ilman!

Kaikki leivonnaisemme ovat laktoosittomia. Kahviostamme saa myös gluteenittomia väliaikatarjoiluja. Muistathan mainita asiasta lippua ostaessasi.

WC-TILAT

Vahtistenmäeltä löytyy WC-tilat Vahtisten vanhan koulurakennuksen alakerrassa. 

Esteettömiä WC-tiloja mäellä ei valitettavasti ole.

ENNEN ESITYSTÄ

Muistathan sulkea matkapuhelimesi esityksen ajaksi. Esityksen kaikenlainen taltiointi on kiellettyä. (näyttelijöistä ja lavasteista voi ottaa kuvia näytöksen jälkeen) Sateen yllättäessä kahviostamme voi ostaa sadeviittoja. Huomioithan, että sateenvarjon käyttö on kielletty.

Muistathan sulkea matkapuhelimesi esityksen ajaksi. Esityksen kaikenlainen taltiointi on kiellettyä. (näyttelijöistä ja lavasteista voi ottaa kuvia näytöksen jälkeen) 

ESTEETTÖMYYS

Katsomoon on esteetön pääsy. Pyörätuolipaikat sijaitsevat katsomon edessä. Koska pyörätuolipaikkoja on rajallisesti, tulee liput varata suoraan puhelimitse lipunmyynnistä numerosta 0400 699 057. Näin saat parhaan mahdollisen palvelun.

Lipunmyyntimme ohjeistaa mäelle saapumisessa tarpeen mukaan.

Esteettömiä WC-tiloja mäellä ei valitettavasti ole.

LAHJA NÄYTTELIJÄLLE

Jos haluat tuoda näyttelijälle tai muulle työryhmän jäsenelle kiitoksen, voi lahjan jättää lipunmyyntiin tai kahvioon nimikortilla varustettuna, josta henkilökuntamme toimittaa sen näyttelijälle esityksen kumarruksiin.

PALAUTE

Mielipiteesi ja kokemuksesi on meille tärkeää. Palautteen lähettäminen onnistuu helpoiten sähköpostitse osoitteeseen selkury(at)gmail.com. Toivottavasti viihdyit seurassamme!

ONGELMATILANTEEN SATTUESSA

Unohtuiko jotain katsomoon tai onko avaimesi tippunut mäelle esityksen aikana. Henkilökuntamme palvelee ja neuvoo sinua esityksen jälkeen paikanpäällä tai numerossa 0400 699 057. Löytötavarat ovat noudettavissa sovittuna aikana Vahtistenmäeltä.