Mukaan toimintaan

Tule teatteriin, näyttämölle tai taustajoukkoihin – tehdään kesä yhdessä!

Selkun ylläpitämä Sauvon Kesäteatteri toimii vapaaehtoisvoimin ja uusille tekijöille on aina tilaa! Helpoin tapa tutustua meihin ja toimintaamme on tulla mukaan keväällä alkaviin rakennus- ja kunnostustalkoisiimme. Ennen heinäkuussa olevaa ensi-iltaa isompia talkoita pidetään 1 – 4 kertaa kuukaudessa, yleensä viikonloppuisin. Talkoiden aikana rakennetaan ja viimeistellään kesäteatterin lavasteet, kunnostetaan pihapiiri ja siistitään yleisötilat. 

Talkoissa on tarjolla virvokkeita, välillä paistetaan makkaraa tai lettuja. Näytelmäkaudella leivotaan pullaa ja sämpylöitä ja keitetään litrakaupalla kahvia, eli talkoohommia löytyy myös keittiön puolelta. Tarjolla on myös kertaluonteisia talkootehtäviä, kuten flyereiden ja julisteiden jakamista. Jos osaaminen huolettaa, ei hätää, kaikkiin tehtäviin opastetaan.

Jos taas haluat kokeilla siipiäsi näyttämöllä, seuraa ilmoitteluamme somessa ja kun huomaat, että uuden näytelmän koelukuun haetaan porukkaa, ilmesty rohkeasti paikalle kokeilemaan! Kokeileminen ei vielä sido sinua mihinkään, mutta mukaan lähteviltä odotetaan vahvaa sitoutumista produktioon. Näyttelemisen voi aloittaa pienistäkin rooleista ja kun taidot karttuvat ja rohkeus lisääntyy, voit tarttua isompiin haasteisiin. Selku järjestää aikuisnäyttelijöilleen vuosittain myös erilaisia teatterityön lyhytkursseja, joissa voit kehittää osaamistasi.

Näyttämölle haluavien lasten ja nuorten kannattaa ilmoittautua ensin lasten- tai nuortenteatterikerhoon ja kun näyttelijäntyön perustaidot on opittu, lapset voivat hakea mukaan myös isompiin tuotantoihin.

Kiinnostuitko?

Ilmianna itsesi heti ja tule mukaan toimeliaaseen joukkoomme! Pääset näkemään kesäteatterimaailman kulissien takaa, saat uusia ystäviä ja voit osallistua myös Selkun jäsenille järjestettyyn virkistystoimintaan.

Lähetä meille viestiä ja kerro osaamisestasi ja tehtävistä, joista olet kiinnostunut. Voit myös vaihtoehtoisesti seurata ilmoitteluamme Kunnallislehden Seurapalstalla ja Facebook-sivullamme tai tulla talkoisiin silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Nähdään teatterilla!

SELKU SYNTYI TOIMINNASTA

Sauvon Elävän Kulttuurin Seura ry on sauvolainen poliittisesti sitoutumaton kulttuurijärjestö, jonka tavoitteena on synnyttää paikallista, korkeatasoista kulttuuria Sauvoon, paikallisin voimin. 

Ovet ovat aina olleet auki kaikille kiinnostuneille: kynnys matalalla, mutta tavoitteet korkealla!