Sauvon Elävän Kulttuurin Seura

Sauvon Kesäteatterissa 2022

VIHERVAARAN ANNA

Käsikirjoitus ja ohjaus Timo Väntsi

Musiikki Mikko Väärälä

Ensi-ilta 1.7.2022 klo 19.00

Vihervaaran Anna kertoo orvosta tytöstä, joka saa sattumien kautta uuden perheen pienestä Avonlean kaupungista. Anna päätyy perheeseen, johon kuuluvat Marilla ja Matthew Cuthbert. He ovat jo kypsään ikään ehtineet sisar ja veli, jotka pitävät yhdessä vanhemmiltaan perinnöksi saamaansa maatilaa. Sattuneen sekaannuksen kautta heille tupsahtaa puhetta pulppuava, kiivaalla luonteella ja hehkuvan punaisilla hiuksilla varustettu Anna-tyttö.

Vihervaaran Annan tarina on lämmintä huumoria pursuava ja elämänmakuinen kuvaus siitä, millaista on kasvaa isoksi, hyväksyä itsensä ja raivata oma paikkansa, joskus aika omaalaatuisessa yhteisössä. Vihervaaran Anna osaa sen taidon, joka monilta Avonleassa puuttuu: mielikuvitus ja kaikenlaisten tunteiden avoin osoittaminen.

Käsikirjoitus pohjautuu L.M. Montgomeryn klassikkoromaaniin ”Annan nuoruusvuodet”. Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut nukketeatteritaiteilija ja ohjaaja Timo Väntsi. Hän on aiemmin ohjannut Sauvon Kesäteatteriin esitykset Sven Tuuva (2019), Adalmiinan helmi (2014), Saapasjalkakissa (2008) ja Pinocchio (2003).

Rooleissa nähdään Aada Sevon (Anna), Anu Lehtonen-Sonkki (Marilla), Sami Virta (Matthew), Sanni Laisila (Diana), Tarja Airola (Rachel Lynde) ja Tapio Eqkvist (Gilbert). Muissa rooleissa ovat Sylvi-Anna Airola, Amanda Alexandersson, Aino Finnholm, Franz-Erik Heikkinen, Ronja Juusti, Elli Nikulainen, Helmi Reponen, Salli Reponen, Tuure Silfver, Iiris Sonkki, Jesse Tuominen, Tuula Virtanen.

Ikäsuositus: koko perhe, alaikärajasuositus +6v (nuorempien osalta huoltajien harkinnassa)
Näytelmän kesto on väliaikoineen noin 2,5h.

Lippujen hinnat ja varaaminen

20,00 €

Aikuisten teatterilippu

Teatterilippu

15,00 €

Lasten teatterilippu

Alle 18-vuotiaat

60,00 €

Perhelippupaketti

2 aikuisten ja 2 lasten tai
1 aikuisten ja 3 lasten lippua

Lippujen varaaminen netissä

Valitse sivujemme esityslistasta mieleisesi esityspäivä ja paina Varaa liput -painiketta. Sinut ohjataan esityksen varaussivulle. Kun olet lähettänyt varauksesi, saat vahvistusviestin sähköpostitse.

Lippujen lunastaminen

Lippujen lunastus ennen esityksen alkua teatterin lippuluukulta. Maksun voi suorittaa joko kortilla, käteisellä, Smartum-kulttuuriseteleillä (max. 4 kpl/hlö) tai Edenred-kulttuuriedulla. Vallitsevasta tilanteesta johtuen suosittelemme korttimaksua. Saat teatterin lippuluukulla mukaasi ilmaisen käsiohjelman. Muistathan ostaa myös kahvilipun!

Lippujen varaaminen puhelimitse

Puhelimitse varaus on auki sekä arkisin että viikonloppuisin numerossa 0400 699 057. Voit myös varata lippuja jättämällä viestin puhelinvastaajaan:

1. Kerro, millä nimellä varaus jätetään.
2. Muista eritellä paikat (Kuinka monta aikuisten- ja lastenlippua).
3. Jätä viestiin puhelinnumerosi. Saat vahvistusviestin onnistuneesta varauksesta!

Yli 20 hengen ryhmävaraukset puhelimitse numerosta 0400 699 057.