ETUSIVU  >  TOIMINTA  MUKAAN TOIMINTAAN

Mukaan toimintaan

Tule teatterin taustajoukkoihin - tehdään kesä yhdessä!

Selkun ylläpitämä Sauvon Kesäteatteri toimii vapaaehtoisvoimin ja uusille tekijöille on aina tilaa! Helpoin tapa tutustua toimintaamme  on tulla mukaan maalis-huhtikuussa alkaviin rakennus- ja kunnostustalkoisiimme. Ennen heinäkuussa olevaa ensi-iltaa talkoita pidetään 1 – 3 kertaa kuukaudessa, yleensä viikonloppuisin. Talkoiden aikana rakennetaan ja maalataan kesäteatterin lavasteet, kunnostetaan pihapiiri ja siistitään yleisötilat.

Talkoissa on tarjolla virvokkeita, välillä paistetaan makkaraa ja lettuja. Vapaita vapaaehtoistoiminnan paikkoja on avoinna näissäkin tehtävissä. Tarjolla on  myös itsenäisiä ja kertaluonteisia tehtäviä, kuten flyereiden ja julisteiden jakamista. Kaikkiin tehtäviin opastetaan. Tule antamaan panoksesi yhteisen hyvän edistämiseksi! Pääset näkemään kesäteatterimaailmaa kulissien takaa ja talkoolaisena voit osallistua Selkun jäsenilleen järjestämään virkistystoimintaan.

Joten: Ilmianna itsesi ja lähetä meille viestiä,  kerro osaamisestasi ja tehtävistä, joista olet kiinnostunut. Vaihtoehtoisesti voit seurata  ilmoitteluamme Kunnallislehden Seurapalstalla ja/tai Facebook-sivullamme ja tulla talkoisiin silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Nähdään talkoissa!